JanSplinter.com

  

 

goalkeeper Orgineel

               Goalkeeperworld.nl

 

nlhrdaenfifrdeelitnoplruessv

Elke vereniging heeft wel een opleidingsplan, maar zijn daar ook de keep(st)ers in meegenomen? Keep(st)ers behoeven een geheel eigen opleidingsplan en Jan Splinter Goalkeeper World kan uw vereniging dan ook helpen met het opzetten van een goed werkend keepers opleidingsplan. In dit plan vindt u de opbouw vanaf de jongste jeugd tot aan het eerste elftal, speciaal gericht op de samenstelling van uw vereniging. Per leeftijd zal worden beschreven wat je precies kan trainen en hoe. Dit vooral gericht op de fysieke maar ook psychologische fase waarin de keep(st)ers dan zitten. 

Aan het plan wordt dan een jaarplanning gekoppeld, waarin de doorgroei wordt beschreven die een keep(st)er van een specifieke leeftijd dan in één seizoen doormaakt. Daarbij worden diverse trainingsvormen gegeven opgedeeld per leeftijdgroep, want keeperstrainingen voor C-pupillen zijn wezenlijk anders dan keeperstrainingen voor A-pupillen. Elke training zal uitdagend zijn, waardoor de keep(st)ers worden gestimuleerd om steeds meer te willen en beter te worden.

Ik adviseer u om samen met het invoeren van een keepers opleidingsplan binnen uw vereniging, ook de train de trainer cursus aan te bieden aan uw keeperstrainers. Zo krijgen ze inzicht in het plan en kunnen zij dit ook na de cursus correct gaan toepassen bij uw vereniging. Daarnaast een keepersdag voor uw eigen keepers, om de officiële kick-off te houden van het plan. Hierdoor krijgt uw vereniging een compleet nieuwe start voor de opleiding van uw keep(st)ers van morgen. 

In de loop van de jaren heb ik een eigen opleidingsplan ontworpen en tevens doorgevoerd bij een aantal amateurclubs maar ook bij AFC Ajax. Vanuit de keeperopleiding van Ajax zijn daar dan ook de nodige keepers uit voortgekomen die momenteel op topniveau spelen. Doordat er een gedegen plan aanwezig is, kunnen alle keepers doorgroeien tot hun maximum. Dit is ook haalbaar voor uw vereniging, ongeacht hoe groot of klein en in welke klasse er wordt gespeeld.

Heeft u belangstelling en wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten voor uw vereniging? Aarzel dan niet en neem contact met mij op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jan Splinter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.