JanSplinter.com

  

 

goalkeeper Orgineel

               Jan Splinter.com

 

nlhrdaenfifrdeelitnoplruessv

Wie is Jan Splinter?

Ik ben vader van twee geweldige dochters.

Van 2004 tot 2010 ben ik werkzaam geweest als keeperstrainer bij AFC Ajax op sportpark de Toekomst in Amsterdam, waar ik de keepers vanaf de F-pupillen tot Jong Ajax onder mijn hoede heb gehad. Dit was een fantastische uitdaging.

Voordat ik bij Ajax terecht kwam, was ik keeperstrainer van de jeugdkeepers en doelverdedigers van het eerste elftal van eerste divisionist HFC Haarlem. Dit combineerde ik met het verzorgen van de keeperstrainingen voor diverse elftallen in het district West II voor de KNVB, als mede voor de Nationale dameselftallen van onder de 17 jaar en tot 19 jaar.

Mijn bakermat ligt echter bij het amateurvoetbal, waar ik heel wat jaren actief ben geweest als (coördinerend) keeperstrainer bij FC Lisse en vv Van Nispen. Dit heeft mijn enthousiasme en bevlogenheid voor het keepersvak alleen maar nog verder aangewakkerd en uiteindelijk naar een hoger peil getild.

Uiteraard kan ik voor een groot deel putten uit praktijkervaring, want zelf heb ik ook nog onder de lat gestaan. Bij UVS, vv Leiden en FC Lisse.

Op dit moment ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag, ik heb een consultancy bureau waar uit ik, keepersdagen, clinics, demonstratie trainingen kan verzorgen en tevens de mogelijkheid aanbied om bij een club een opleidingsplan op maat te maken gekoppeld aan een jaar planning met trainingsvormen.

Tevens ben ik de laatste drie jaar vanuit mijn bedrijf actief als keeperstrainer bij de selectie van Almere City

Mijn grootste hobby is natuurlijk voetbal. Daarnaast beleef ik ook heel veel plezier aan het doen van leuke dingen met mijn kinderen. En evenals menig voetballer ga ik een golf(balletje) ook niet uit de weg.


In het menu kunt u de diverse activiteiten van Jan Splinter Goalkeeper World vinden.

 

 

 

Jan Splinter

Copyright © 2017. All Rights Reserved.